Nieuws

Bezoek showtruck Balco

Op dinsdag 5 oktober jongstleden konden wij rekenen op een interessant bezoek op ons parkeerterrein. Onze Klant Balco, bouwer van prefab balkons, kwam met hun showtruck langs met daarin hun nieuwste collectie prefab balkons.

Hieronder een balkon met een nieuw clicksysteem dat uitermate geschikt is voor nieuwbouw. Dit balkon kan achteraf door Balco steigerloos geplaatst worden en is van lichtgewicht materiaal gemaakt. Het steigerloos kunnen uitvoeren is enorm kostenbesparend. Daarnaast is het voordeel dat dit balkon ook isolerend werkt en circulair herbruikt kan worden. Een ander voordeel hiervan is, dat door bijvoorbeeld VvE en woningbouwcorporaties gebruik kan worden gemaakt van subsidies. Ook voor de eindgebruiker zijn er voordelen: het balkon is makkelijk schoon te houden en de regenwaterafvoer is niet zichtbaar. De gebruikte materialen zijn staal en aluminium; ook kan men kiezen uit verschillende balustrades van spijlen, glas, kolommen of geperforeerd aluminium.

Ook voor de renovatie van balkons heeft Balco diverse mogelijkheden en stijlen ter beschikking. Voor meer informatie kunt u terecht bij:

www.balco.nl
Jörgen Boegborn
030-3078103
Jorgen.boeghorn@balco.nl

Of bij onze projectadviseur

Richard Olfers
040-2240222
r.olfers@krekon.nl

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Hemelvaart

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 9 mei tot en met 12 mei 2024 vanwege het hemelvaart weekend. Wij kijken ernaar uit om u vanaf maandag 13 mei 2024 weer van dienst te zijn.

Kerstvakantie

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 22 december tot en met 2 januari vanwege de kerstvakantie. Wij kijken ernaar uit om u vanaf 3 januari weer van dienst te zijn. KREKON staat dan graag

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief