Nieuws

Bezoek showtruck Balco

Op dinsdag 5 oktober jongstleden konden wij rekenen op een interessant bezoek op ons parkeerterrein. Onze Klant Balco, bouwer van prefab balkons, kwam met hun showtruck langs met daarin hun nieuwste collectie prefab balkons.

Hieronder een balkon met een nieuw clicksysteem dat uitermate geschikt is voor nieuwbouw. Dit balkon kan achteraf door Balco steigerloos geplaatst worden en is van lichtgewicht materiaal gemaakt. Het steigerloos kunnen uitvoeren is enorm kostenbesparend. Daarnaast is het voordeel dat dit balkon ook isolerend werkt en circulair herbruikt kan worden. Een ander voordeel hiervan is, dat door bijvoorbeeld VvE en woningbouwcorporaties gebruik kan worden gemaakt van subsidies. Ook voor de eindgebruiker zijn er voordelen: het balkon is makkelijk schoon te houden en de regenwaterafvoer is niet zichtbaar. De gebruikte materialen zijn staal en aluminium; ook kan men kiezen uit verschillende balustrades van spijlen, glas, kolommen of geperforeerd aluminium.

Ook voor de renovatie van balkons heeft Balco diverse mogelijkheden en stijlen ter beschikking. Voor meer informatie kunt u terecht bij:

www.balco.nl
Jörgen Boegborn
030-3078103
Jorgen.boeghorn@balco.nl

Of bij onze projectadviseur

Richard Olfers
040-2240222
r.olfers@krekon.nl

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief

Afwezig

Wij zijn in verband met hemelvaart gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei. Wij wensen jullie ook fijne dagen en staat op maandag 30 mei weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team KREKON Raadgevende Ingenieurs.

30 jaar KREKON

Wij bestaan deze maand 30 jaar! Sinds 1 mei 1992 zijn wij al uw partner in bouwkundig advies en onderzoek. En dat vonden we een uitstekend moment om onze nieuwe website te lanceren. Deze heeft een flinke opfrisbeurt gehad.