Projecten

Villa JoJo

Wat dit project zo bijzonder maakt is het ‚wysiwyg-principe’. Dit ‚No-nonsense’ gebouw heeft een duidelijke structuur. 4 schijven, welke ieder kleiner zijn dan 1300mm, in combinatie met 4 pendelstaven. De parkeerkelder en souterrain zijn volgens gelijk principe ontworpen.

Door de constructie 3D in te voeren en te beschouwen is het mogelijk gebleken een constructie te realiseren welke eenvoudig geoptimaliseerd kon worden. Wapening, beton en zelfs de verschillende sparingen zijn zo gekozen zodat er een optimale constructie over bleef.

Door op deze manier het ontwerp en constructie samen op te werken, ontstaat er een grote mate van architectonische vrijheid, die niet resulteert tot een veelvoud van de oorspronkelijke bouwkosten.

Gegevens Villa JoJo

Opdrachtgever:

Particulier

Architect:

M3H

Aannemer:

Nieuwenhuizen-Daandels

Jaartal:

2005

Plaats:

Waalwijk

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Hemelvaart

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 9 mei tot en met 12 mei 2024 vanwege het hemelvaart weekend. Wij kijken ernaar uit om u vanaf maandag 13 mei 2024 weer van dienst te zijn.

Kerstvakantie

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 22 december tot en met 2 januari vanwege de kerstvakantie. Wij kijken ernaar uit om u vanaf 3 januari weer van dienst te zijn. KREKON staat dan graag

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief