Projecten

Villa JoJo

Wat dit project zo bijzonder maakt is het ‚wysiwyg-principe’. Dit ‚No-nonsense’ gebouw heeft een duidelijke structuur. 4 schijven, welke ieder kleiner zijn dan 1300mm, in combinatie met 4 pendelstaven. De parkeerkelder en souterrain zijn volgens gelijk principe ontworpen.

Door de constructie 3D in te voeren en te beschouwen is het mogelijk gebleken een constructie te realiseren welke eenvoudig geoptimaliseerd kon worden. Wapening, beton en zelfs de verschillende sparingen zijn zo gekozen zodat er een optimale constructie over bleef.

Door op deze manier het ontwerp en constructie samen op te werken, ontstaat er een grote mate van architectonische vrijheid, die niet resulteert tot een veelvoud van de oorspronkelijke bouwkosten.

Gegevens Villa JoJo

Opdrachtgever:

Particulier

Architect:

M3H

Aannemer:

Nieuwenhuizen-Daandels

Jaartal:

2005

Plaats:

Waalwijk

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief

Afwezig

Wij zijn in verband met hemelvaart gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei. Wij wensen jullie ook fijne dagen en staat op maandag 30 mei weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team KREKON Raadgevende Ingenieurs.

30 jaar KREKON

Wij bestaan deze maand 30 jaar! Sinds 1 mei 1992 zijn wij al uw partner in bouwkundig advies en onderzoek. En dat vonden we een uitstekend moment om onze nieuwe website te lanceren. Deze heeft een flinke opfrisbeurt gehad.