Projecten

Theater De Schalm Veldhoven

Theater de Schalm is in het centrum van Veldhoven gelegen en dateert uit eind jaren ’80 van de vorige eeuw. De nieuwe plannen omvatten onder andere het geheel vernieuwen van het interieur en toevoegen van nieuw volume.

Ten behoeve van deze plannen hebben wij op bijzondere wijze mogen adviseren. Allereest is de bestaande situatie grondig geïnventariseerd. Op basis hiervan is een 3D-rekenmodel opgezet welke met geschikte software is doorgerekend. Hierdoor is het mogelijk gemaakt de reeds aanwezige constructie volledig uit te nutten en slechts beperkt constructie toe te voegen. Deze benadering heeft zeer kostenbesparend gewerkt.

Het nieuwe volume is op voorstel van KREKON uitgevoerd in een massief houten prefab draagstructuur(www.klh.at). Randvoorwaarden als een zeer korte bouwtijd en de inpassing binnen een scherp budget zijn uiteindelijk doorslaggevend geweest om te kiezen voor dit systeem.

Gegevens Theater De Schalm Veldhoven

Opdrachtgever:

Theater de Schalm

Architect:

Buro Beek

Aannemer:

Schreuder bouw & onderhoud

Jaartal:

2015

Plaats:

Veldhoven

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Kerstvakantie

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 22 december tot en met 2 januari vanwege de kerstvakantie. Wij kijken ernaar uit om u vanaf 3 januari weer van dienst te zijn. KREKON staat dan graag

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief

Afwezig

Wij zijn in verband met hemelvaart gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei. Wij wensen jullie ook fijne dagen en staat op maandag 30 mei weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team KREKON Raadgevende Ingenieurs.