Projecten

Staalframe Woning Ijburg Amsterdam

De hoofddraagconstructie van het huis bestaat uit staalframe elementen van iBouw. De fundering is gebaseerd via een betonvloer op palen. De begane grond en eerste verdieping halen haar stabiliteit in dwarsrichting uit een drietal portalen van warmgewalst staal, de verdere stabiliteit van de woning wordt behaald uit de staalframe elementen.

Bijzonder is dat het gebouw een hoogte krijgt van 17 meter boven maaiveld (verdeeld over vijf bouwlagen). De breedte is slechts 6 meter.

Voor eventuele nadere informatie kunt u zich richten aan de projectleider, dhr. R. Olfers.

Gegevens Staalframe Woning Ijburg Amsterdam

Opdrachtgever:

Staalframe Woning Ijburg Amsterdam

Aannemer:

BD Nieuwbouw

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Kerstvakantie

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 22 december tot en met 2 januari vanwege de kerstvakantie. Wij kijken ernaar uit om u vanaf 3 januari weer van dienst te zijn. KREKON staat dan graag

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief

Afwezig

Wij zijn in verband met hemelvaart gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei. Wij wensen jullie ook fijne dagen en staat op maandag 30 mei weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team KREKON Raadgevende Ingenieurs.