Projecten

Schade parkeerkelder KBC

Onder het KBC, doorlopend onder het plein en het VGZ gebouw,ligt een tweelaagse parkeerkelder. Buiten bouwkundige schade’s, welke veel wateroverlast gaven, zijn er ook een aantal constructieve schade’s en bouwfouten verholpen. Uiteindelijk is er circa 8 km aan scheurvorming hersteld.

Gegevens Schade parkeerkelder KBC

Opdrachtgever:

VVE Parkeergarage KBC

Aannemer:

Rendon bv

Plaats:

Eindhoven

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief

Afwezig

Wij zijn in verband met hemelvaart gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei. Wij wensen jullie ook fijne dagen en staat op maandag 30 mei weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team KREKON Raadgevende Ingenieurs.

30 jaar KREKON

Wij bestaan deze maand 30 jaar! Sinds 1 mei 1992 zijn wij al uw partner in bouwkundig advies en onderzoek. En dat vonden we een uitstekend moment om onze nieuwe website te lanceren. Deze heeft een flinke opfrisbeurt gehad.