Projecten

Schade dakrand LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum)

Corrosie van de dakrandbevestigingen op de Kalzip dakplaten zorgde voor gevaarlijk loszittende dakranden op een hoogte van 48mtr. Na een inspectie van de gehele dakrand, kon er geconcludeerd worden dat er verkeerde bevestigingsmaterialen waren toegepast en dat het bouwkundig detail corrosie in de hand werkte. Aanpassingen van beide moeten plaatsvinden ten einde een veilige constructie te hebben.

Gegevens Schade dakrand LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum)

Opdrachtgever:

KoÎter

Plaats:

Leiden

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief

Afwezig

Wij zijn in verband met hemelvaart gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei. Wij wensen jullie ook fijne dagen en staat op maandag 30 mei weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team KREKON Raadgevende Ingenieurs.

30 jaar KREKON

Wij bestaan deze maand 30 jaar! Sinds 1 mei 1992 zijn wij al uw partner in bouwkundig advies en onderzoek. En dat vonden we een uitstekend moment om onze nieuwe website te lanceren. Deze heeft een flinke opfrisbeurt gehad.