Projecten

Loopbrug Den Bosch

In ‘s-Hertogenbosch is een prijsvraag om een brug te ontwerpen over een moeras gewonnen door M3H architecten. Er komt een fiets en wandelbrug met een lengte van 200 meter door een moeras en verbind zo de twee oevers voor fietsers en voetgangers met elkaar. Het ontwerp is zo bedacht dat het een relatie heeft met de natuur. In het midden komt een toren van waar je een goed uitzicht op de omgeving hebt. De brug wordt vervaardigd uit hout, en in geprefabriceerde delen op de juiste plaats gezet. Ieder segment is 18 meter lang, behalve het middenstuk. Deze bestaat uit 2 segmenten van ieder 12 meter. De brug wordt gefundeerd op af te zinken poeren. De houtconstructie van deze brug is middels het 3D rekenprogramma SCIA ESA PT berekend.

Gegevens Loopbrug Den Bosch

Architect:

M3H te Amsterdam

Plaats:

‘s-Hertogenbosch

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief

Afwezig

Wij zijn in verband met hemelvaart gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei. Wij wensen jullie ook fijne dagen en staat op maandag 30 mei weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team KREKON Raadgevende Ingenieurs.

30 jaar KREKON

Wij bestaan deze maand 30 jaar! Sinds 1 mei 1992 zijn wij al uw partner in bouwkundig advies en onderzoek. En dat vonden we een uitstekend moment om onze nieuwe website te lanceren. Deze heeft een flinke opfrisbeurt gehad.