Projecten

Loopbrug Den Bosch

In ‘s-Hertogenbosch is een prijsvraag om een brug te ontwerpen over een moeras gewonnen door M3H architecten. Er komt een fiets en wandelbrug met een lengte van 200 meter door een moeras en verbind zo de twee oevers voor fietsers en voetgangers met elkaar. Het ontwerp is zo bedacht dat het een relatie heeft met de natuur. In het midden komt een toren van waar je een goed uitzicht op de omgeving hebt. De brug wordt vervaardigd uit hout, en in geprefabriceerde delen op de juiste plaats gezet. Ieder segment is 18 meter lang, behalve het middenstuk. Deze bestaat uit 2 segmenten van ieder 12 meter. De brug wordt gefundeerd op af te zinken poeren. De houtconstructie van deze brug is middels het 3D rekenprogramma SCIA ESA PT berekend.

Gegevens Loopbrug Den Bosch

Architect:

M3H te Amsterdam

Plaats:

‘s-Hertogenbosch

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Hemelvaart

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 9 mei tot en met 12 mei 2024 vanwege het hemelvaart weekend. Wij kijken ernaar uit om u vanaf maandag 13 mei 2024 weer van dienst te zijn.

Kerstvakantie

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 22 december tot en met 2 januari vanwege de kerstvakantie. Wij kijken ernaar uit om u vanaf 3 januari weer van dienst te zijn. KREKON staat dan graag

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief