Projecten

Kiosk Veldhoven

Onderdeel van de herontwikkeling van dit plein in Veldhoven-Dorp was de bouw van een nieuwe kiosk op het plein. Deze kiosk is door ons ingevoerd in een 3D-rekenmodel in Scia waardoor de meest optimale wapeningsconfiguratie behaald kon worden.

Gegevens Kiosk Veldhoven

Opdrachtgever:

Gemeente Veldhoven

Architect:

Buro Beek

Aannemer:

Heijmans icm Nieuwenhuizen Daandels I Bouw

Jaartal:

2010

Plaats:

Veldhoven

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief

Afwezig

Wij zijn in verband met hemelvaart gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei. Wij wensen jullie ook fijne dagen en staat op maandag 30 mei weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team KREKON Raadgevende Ingenieurs.

30 jaar KREKON

Wij bestaan deze maand 30 jaar! Sinds 1 mei 1992 zijn wij al uw partner in bouwkundig advies en onderzoek. En dat vonden we een uitstekend moment om onze nieuwe website te lanceren. Deze heeft een flinke opfrisbeurt gehad.