Projecten

Kiosk Veldhoven

Onderdeel van de herontwikkeling van dit plein in Veldhoven-Dorp was de bouw van een nieuwe kiosk op het plein. Deze kiosk is door ons ingevoerd in een 3D-rekenmodel in Scia waardoor de meest optimale wapeningsconfiguratie behaald kon worden.

Gegevens Kiosk Veldhoven

Opdrachtgever:

Gemeente Veldhoven

Architect:

Buro Beek

Aannemer:

Heijmans icm Nieuwenhuizen Daandels I Bouw

Jaartal:

2010

Plaats:

Veldhoven

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Hemelvaart

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 9 mei tot en met 12 mei 2024 vanwege het hemelvaart weekend. Wij kijken ernaar uit om u vanaf maandag 13 mei 2024 weer van dienst te zijn.

Kerstvakantie

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 22 december tot en met 2 januari vanwege de kerstvakantie. Wij kijken ernaar uit om u vanaf 3 januari weer van dienst te zijn. KREKON staat dan graag

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief