Projecten

Karel Mollenstraat Zuid

In het centrum van Valkenswaard heeft KREKON deelgenomen aan het ontwerpteam voor een nieuw te bouwen appartementencomplex met een twee-laagse, geheel onder de grond gelegen, parkeergarage. Met name de wijze van uitvoering verdient aandacht. Vanwege verschillende ontwerpeisen en andere randvoorwaarden was het noodzakelijk de vloer -1 eerder te storten dan de daaronder gelegen keldervloer en –wanden.

Deze wijze van uitvoering was goed voor een tweede prijs van de Betonvereniging, categorie uitvoering, in 2013.

Gegevens Karel Mollenstraat Zuid

Architect:

Margry Arts Architecten BNA BV

Aannemer:

Nieuwenhuizen Daandels I Bouw BV

Jaartal:

2013

Plaats:

Valkenswaard

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Hemelvaart

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 9 mei tot en met 12 mei 2024 vanwege het hemelvaart weekend. Wij kijken ernaar uit om u vanaf maandag 13 mei 2024 weer van dienst te zijn.

Kerstvakantie

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 22 december tot en met 2 januari vanwege de kerstvakantie. Wij kijken ernaar uit om u vanaf 3 januari weer van dienst te zijn. KREKON staat dan graag

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief