Projecten

Irene B (de Plataan)

Op Park Dekkerswald te Groesbeek zijn door Vestia een 51-tal nieuwe zorgappartementen ontwikkeld. Op de begane grond is een parkeergarage gesitueerd voor bewoners, hierboven bevinden zich in een carré vorm de appartementen. Het ‘plein’ boven de parkeergarage is bedoeld als ontmoetings- en ontspanningsplek voor bewoners en familie, zo is hier bijvoorbeeld een jeu-de-boules baan gelegen.

De hoofdopzet van het gebouw is een kolommen structuur + balken in de parkeergarage. Hierop zijn maximaal 4 bouwlagen opgetrokken uit kalkzandsteenwanden met breedplaatvloeren. Een aantal uitkragende wanden zijn van beton.

Bijzonder aan dit project is het geprefabriceerde V-vormige element bij de hoofdingang. Verderop in het gebouw is er nog een tweetal W-vormige elementen aanwezig.

Gegevens Irene B (de Plataan)

Opdrachtgever:

Ceres projecten

Architect:

2.0 architecten

Aannemer:

Janssen de Jong

Jaartal:

2014

Plaats:

Groesbeek

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Kerstvakantie

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 22 december tot en met 2 januari vanwege de kerstvakantie. Wij kijken ernaar uit om u vanaf 3 januari weer van dienst te zijn. KREKON staat dan graag

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief

Afwezig

Wij zijn in verband met hemelvaart gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei. Wij wensen jullie ook fijne dagen en staat op maandag 30 mei weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team KREKON Raadgevende Ingenieurs.