Projecten

Gasexplosie Arcadestraat te Helmond

Vanwege een gasexplosie in het woongebouw aan de Arcadestraat te Helmond, hebben wij een verzoek gekregen om een constructieve oplossing aan te dragen voor de ontstane schade.

Door de explosie is er aanzienlijke schade aangebracht aan de onderzijde van de eerste verdiepingsvloer. Deze schade betreft brandschade van na de explosie, betonschade door hitte, betonschade door de drukgolf van de explosie. Deze schade resulteert in een vloer waarbij er niet meer gegarandeerd kan worden dat deze constructief nog volledig voldoet aan de gestelde eisen. Er is gekozen voor een herstelmethode op basis van gelijmde koolstofwapening om de situatie van voor de explosie terug te krijgen.

Gegevens Gasexplosie Arcadestraat te Helmond

Opdrachtgever:

WoCom

Aannemer:

Rendon bv

Jaartal:

2012

Plaats:

Helmond

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Kerstvakantie

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 22 december tot en met 2 januari vanwege de kerstvakantie. Wij kijken ernaar uit om u vanaf 3 januari weer van dienst te zijn. KREKON staat dan graag

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief

Afwezig

Wij zijn in verband met hemelvaart gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei. Wij wensen jullie ook fijne dagen en staat op maandag 30 mei weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team KREKON Raadgevende Ingenieurs.