Projecten

Clubgebouw schaatsvereniging Baambrugge

Volledig houtskeletbouw opbouw waarbij hout als bouwmateriaal mede is gekozen vanwege de ligging in het landschap. Dankzij slimme en slanke constructieonderdelen is het uitzicht op dit polderlandschap optimaal vanuit de ontmoetingsruimte.

Gegevens Clubgebouw schaatsvereniging Baambrugge

Opdrachtgever:

Schaatsvereniging Baambrugge

Architect:

Joustra Reid architecten te Amsterdam

Aannemer:

Eigen beheer

Jaartal:

2010

Plaats:

Abcoude

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Kerstvakantie

Geachte klanten, Wij informeren u dat KREKON gesloten zal zijn van 22 december tot en met 2 januari vanwege de kerstvakantie. Wij kijken ernaar uit om u vanaf 3 januari weer van dienst te zijn. KREKON staat dan graag

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief

Afwezig

Wij zijn in verband met hemelvaart gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei. Wij wensen jullie ook fijne dagen en staat op maandag 30 mei weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team KREKON Raadgevende Ingenieurs.