Projecten

Balco

Sinds 11 oktober 2016 is KREKON BV constructief adviseur voor balkonoplossingen voor bestaand bezit van de Zweedse producent BALCO.

Balco is reeds 50 jaar producent van semi-kant-en-klare open en gesloten Balkon. Zij zijn marktleider in Europa.

Het product is in detail uitgeëngineerd.

De kennis van KREKON over bestaand vastgoed in Nederland en het Balco product levert een sterke samenwerking op waarmee klanten goed geadviseerd kunnen worden.

KREKON biedt daarmee reparatieoplossingen maar ook vervangingsoplossingen.

Gegevens Balco

Stuur ons een bericht

Meer weten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Mauris eros dolor pellentesque sed luctus dapibus lobortis orci.

Wat houdt ons bezig

Laatste nieuws

Bouwvak vakantie 2023

Van 31 juli tot 21 augustus 2023 gaat KREKON genieten van een welverdiende bouwvak vakantie. Het hele team neemt even de tijd om op te laden, bij te komen en te ontspannen. Tijdens deze periode zal KREKON niet actief

Afwezig

Wij zijn in verband met hemelvaart gesloten op donderdag 26 en vrijdag 27 mei. Wij wensen jullie ook fijne dagen en staat op maandag 30 mei weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team KREKON Raadgevende Ingenieurs.

30 jaar KREKON

Wij bestaan deze maand 30 jaar! Sinds 1 mei 1992 zijn wij al uw partner in bouwkundig advies en onderzoek. En dat vonden we een uitstekend moment om onze nieuwe website te lanceren. Deze heeft een flinke opfrisbeurt gehad.